1

Скъпи приятели!

Есента идва, а с нея и времето за равносметка. Нашата кауза е жива и се развива. След многото опити да бъдем оставени без офис и възможност за работа, ние продължаваме да отстояваме нашите цели.

Тази есен предстоят избори за местна власт. Именно политиката е мястото, където трябва да продължим с ударите си по порочната българска система, позволяваща на властимащи да грабят, лъжат и позорят обикновените хора. Тези, които и в момента ограбват държавата. Именно те са днешните и вчерашните управляващи, те са този кърлеж, впил се в нас от толкова години. Стига! Време е за промяна!

Аз – Божидар Томалев-ски, обявявам пред вас официално, че в качеството си на лидер на Политическа Партия „Другата България“ ще се кандидатирам за местните избори на 25 октомври 2015 година като кандидат за кмет на град София. Необходима ми е и вашата подкрепа за регистрацията на тези избори. Нека покажем, че както бяхме единни досега, така можем и да пренесем битката на полето на крадците, да ги победим в тяхната игра! Защото е време тази България – с кражбите, измамите, клеветите и бедността – да си отиде, за да дойде на нейно място другата България – тази на европейските права, справедливо правосъдие и достойни и сигурни доходи за всеки член на обществото ни. Това ще стане постепенно, по демократичен, но неотстъпчив начин. Избори след избори, ако трябва. И с корумпираните политици в затворите. Само така ще се преборим за правата на емигрантите ни в чужбина и за тези на гражданите, които се чувстват емигранти в собствената си държава.

Необходимо е да попълните бланката, която е приложена в сайта /натиснете тук за да свалите/ и да ни я върнете обратно в хартиен вид с подпис. Документът е изготвен според изискванията на Изборния кодекс. Ще очакваме вашите бланки най-късно до 06 септември 2015 година на адрес: София, ул. „6-ти септември“ №35, ет.2, за ПП „Другата България“. Тези, които са в столицата, могат да минат през офиса ни на посочения адрес и да попълнят бланката на място.

Благодарим ви и не забравяйте, че само единството е гаранция за успех!

С уважение,

Божидар Томалев-ски

drugata
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Xristo Todorov Stoynov - 13/02/2016

Supi Bulgari,obediniavaite se , veche schte mojete da glasuvate elektronno za izborite, obedinete se, izberete kandidati it Vaschite sredi, vurnete se, elate da im pokajete kak se upravliava Bulgaria, Vie e Vaschite rodnini v Bulgaria, sschte uspeete da vzemete v rutsete si vlasta ot kotilata na KOMUNISTITE, CHAKAME VI DA se vurnete i spasite Bulgaria ot izchezvane
S pozdrav Xristo Todorov Shumen

Reply

Leave a Reply: